Pozivno pismo

Drage kolege,

osobita mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na XI. Kongresu Društva nastavnika opće/obiteljske medicine (DNOOM) koji će se održati u Zagrebu, u Hotelu Antunović od 12. do 15. ožujka 2020. godine.

Stručne teme će obuhvaćati područja iz rada liječnika obiteljske medicine s naglaskom na intervencije (dijagnostičke i/ili terapeutske), na vještine, kao i na slobodne teme.
Kongres je i ovaj put multidisciplinaran. Zamišljen je kao most između liječnika obiteljske medicine i zdravstvenih djelatnika različitih specijalnosti, čiji se rad znanstveno ili stručno isprepliće.
Rad Kongresa odvijat će se kroz usmena izlaganja, niz radionica, panel diskusija, debata, već tradicionalnu sekciju “Prikaza slučajeva” i “Poster sekciju”.
Dajemo priliku i vama da razmijenite svoja mišljenja, iskustva sa specijalistima kliničarima i međusobno. Budite dio našeg interaktivnog kongresa, razmjenjujte informacije vezane uz nove ideje i tehnologije te njihovu primjenu u svakodnevnoj dijagnostičkoj i terapijskoj praksi.

Nadamo se da će popis tema i mogućnost aktivnog sudjelovanja pobuditi vaše zanimanje.
Želja nam je da iskoristite svoj boravak i za ugodno druženje tijekom Kongresa, obnovite stara i razvijete nova prijateljstva.
Također se nadamo da će naš Kongres ispuniti vaša očekivanja, jer uspjeh Kongresa ovisi i o vama.

Srdačan pozdrav
Prof. dr. sc. Biserka Bergman Marković

Potpis - Prof. dr. sc. Biserka Bergman Marković